søndag 18. november 2012

Kaffemaskin

I forbindelse med dette Blogg treffet ønskerarrangsjørene at de som skal være med lager ett lite innlegg om hvilken farge man kunne tenkt seg på denne flotte kaffemaskinen fra Elektrolux
 
 
 Denne maskinen bruker Lavazzo A Modo Mio kapsler

 

115 års kaffehistorie i hver eneste kapsel
Lavazza har 115 års erfaring med å lage kaffe. Kaffeprodusenten er verdensledende innen espresso-segmentet med 14 milliarder kopper Lavazza kaffe konsumert hvert år.

Lavazza har laget kapsel-kaffe i hele 21 år, og til maskinen Favola Cappuccino har de utviklet kapselen A Modo Mio Favola som inneholder kvalitetsblandinger av nøye utvalgte kaffebønner brent i Italia. Hver kapsel inneholder 7,5 g kaffe som er pakket nøyaktig så hardt som den skal være. Når kaffen møter den riktige ekstraksjonstemperaturen på 80 til 95°C, blir resultatet en perfekt espresso.

Det finnes et bredt spekter av A Modo Mio kapsler for å tilfredsstille enhver smak. Den kommer i mange nøye utvalgte kaffeblandinger, fra den milde Dolcemente til den intense og robuste Divinamente. A Modo Mio kapsler er tilgjengelig i utvalgte butikker og fra Lavazza A Modo Mios hjemmeside.
 
 
 
 
YES....
Jeg ønsker meg veldig en slik en og den må være i Sort, for at den skal kunne skli rett inn på vårt kjøkken......

 
 
*
Nina 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar